diverse bereidingen van aardpeer met camembert. Jubileum 3 -gangen -menu inclusief saladebuffet 21,95 (Voor gezelschappen vanaf 8 pers 3 gangen plus 3 drankjes 27,50). Om zelf uw eigen (vlees)gerecht samen te stellen. Al onze gerechten zijn ook af te halen. Eveline's Drum base menu Adam's Crazy cowboy menu Stevies Tasty topper menu Crazy sharing Dinner menu. In het restaurant serveren wij een 3, 4 of 5-gangen surprisemenu. Uiteraard kun je zelf kiezen hoeveel en welke gangen. Met noten vruchtenbrood en crème van mosterd en vijg.

zelf 3 gangen menu maken

3 gangen : 42 / 4 gangen:. Dit wordt aangeboden aan 79 euro (excl. Het menu zelf moet nog beslist worden, aangezien de chef even afwacht welke producten interessant zijn op de markten. 3 -gangen Surprise-menu voor slechts 34,50. U kunt zelf aangeven waar u niet van houdt. Elke gang extra wordt 5,- toeslag berekend. Het restaurant is tijdens de lunch gesloten! Voor groepen kunnen we een uitzondering maken. Dit menu laat u kennis maken met Chef Ralph Hermans en zijn team. Hij neemt u mee op een smakelijke reis door de wereld.

zelf 3 gangen menu maken

Menu, guillaume lovely lunch - 3, gangen


Voorgerechten/starters, rundercarpaccio / Carpaccio of beef met pestodressing, rucola en Parmezaanse kaas / with pesto dressing, rocket salad and Parmesan cheese of/or, salade serranoham / Salad Serrano ham. Salade met serranoham, meloen en groene kruidendressing / Salad with serrano ham with melon and green herb dressing of/or, garnalensoep/Shrimp soup, romige soep met garnaaltjes / Creamy soup with shrimps. Hoofdgerechten/Main courses, biefstuk / Steak, met pepersaus / with pepper sauce of/or, varkenshaas / Pork tenderloin. Met champignonsaus / With mushroom cream sauce of/or, zalm / Salmon, bereid in de zwemmen oven met witte wijnsaus / Prepared in the oven with white wine sauce. Dessert, grand dessert / Grand dessert, een proeverij van lekkernijen / A tasting of delicacies. Bekijk ook de andere menu's: eveline's Drum base menu, adam's Crazy cowboy menu, stevies Tasty topper menu. Crazy sharing Dinner menu.

Diner voor 2 - allerhande - albert heijn


Dinsdag 25 en woensdag 26 december serveren wij ons kerstdiner. Wintersluiting van 27 december 2018 t/m Op vrijdag 4 januari openen wij vanaf.00 uur. Huisdieren zijn niet welkom in het restaurant.

zelf 3 gangen menu maken

Voor gezelschappen groter dan 8 personen is reserveren door te bellen naar 31 (0) of te mailen naar: gewenst. Voor een besloten gezelschap afvallen kunt u tot 10 personen de Staphorster kamer reserveren. Voor een gezelschap tot 24 personen kunt u de hinderlooper stijlkamer reserveren. Voor grotere gezelschappen kunt u een combinatie maken of het restaurant exclusief reserveren. De kromme dissel is uitstekend te gebruiken in besloten vorm voor bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement, personeelsfeest, jubileum of huwelijksdag.

Op de volgende dagen zijn wij gesloten: Op, eerste paasdag, is het restaurant geopend voor het diner. Dinsdag 3 april is het restaurant gesloten. Op, eerste pinksterdag, is het restaurant geopend voor het diner. Dinsdag 22 mei is het restaurant gesloten. Zomersluiting 2018 is van dinsdag 24 juli t/m maandag 13 augustus 2018. Op dinsdag 14 augustus openen wij vanaf.00 uur.

Diner voor 4 of meer : food and Friends

Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten, wij adviseren u graag en maken voor u een passend voorstel. Waar komt de inspiratie vandaan? Proeven, voelen, ruiken en zien, is het antwoord van de kromme dissel. Laat je fantasie spreken, gebruik al je zintuigen om je te laten inspireren om creatief te zijn. Dierbare herinneringen en vrolijke anekdotes, gelardeerd met schitterende fotos van gerechten en amusante tekeningen onthullen het geheim van de kromme dissel in het nieuwe kookboek inspiratie. Lees mee r schema over het kookboek u kunt online reserveren via couverts zie reserveringstool hiernaast.

zelf 3 gangen menu maken

Impress your Friends - programma 24Kitchen

Eerste pinksterdag valt op twintig mei. Wenst u ook te blijven overnachten? Dan kunt u kiezen uit onze verschillende interessante arrangementen in combinatie met Hotel Klein Zwitserland. Boek hier uw arrangement culinair op topniveau midden op de veluwe. Met liefde, creativiteit en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke franse basis, bezorgd modern en internationaal gekookt. Op de à la carte kaart vindt u de signatuur-gerechten van de kromme dissel. In het Kromme dissel menu wordt geëxperimenteerd met smaken uit binnen- en buitenland. De creativiteit van het team zorgt steeds weer voor bijzondere gerechten met de mooiste producten uit het seizoen. Bij deze gerechten kunt u gebruik maken van een bijpassend wijnarrangement.

Onder de bezielende leiding van chef-kok tonny berentsen wordt er vanuit een klassieke franse basis, modern gekookt. In teamverband worden de gerechten gezamenlijk gecreëerd en bereidt met precisie en gevoel. Liefde, creativiteit en vakbekwaamheid zijn hierin de basisingrediënten. Maître sommelier Ronnie brouwer past dagelijks met zijn serviceteam, bestaande uit enthousiaste professionals, de finesses van het vak toe om het onze gasten aan niets te laten buikcorrectie ontbreken. De wijnen die geschonken worden, zijn met zorg geselecteerd om een spannende en harmonieuze combinatie te maken met de gerechten. Ervaar zelf de gastvrijheid en culinaire creativiteit van het team van de kromme dissel! Leer op ons blog onze medewerkers persoonlijk kennen bekijk ook onze vacatures met Pinksteren is het restaurant extra geopend voor het diner.

Indrukwekkend maar simpel kerstmenu!

De kromme dissel, midden in de bossen van heelsum ligt Hotel Klein Zwitserland, waarnaast restaurant de kromme dissel is gevestigd. De sfeervolle oud saksische boerderij dateert uit de 17e eeuw. Sinds 1971 wordt het restaurant gewaardeerd met een Michelinster. Met creativiteit, liefde en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke franse basis modern gekookt. Onder leiding van chef-kok dieet tonny berentsen en maître sommelier Ronnie brouwer, werkt het team samen aan een bijzonder culinaire beleving voor iedere gast. Om deze beleving compleet te maken kunt u overnachten in het aangesloten Hotel Klein Zwitserland en afsluiten met het uitgebreide bilderberg ontbijt. Als u kiest voor het culinaire arrangement is een zeven-gangendiner in de kromme dissel, overnachting in Hotel Klein Zwitserland, het Bilderberg Ontbijt en het kookboek inspiratie inbegrepen. Boek hier uw arrangement wie werkt bij de Kromme dissel, wordt een stukje van het geheel. Met warmte en toewijding, maar ook met de drang te vernieuwen, werken zij dagelijks samen aan een beleving voor de gast.

Zelf 3 gangen menu maken
Rated 4/5 based on 666 reviews